E-handel – Visionmate – En fullservice digital partner

E-handel

B2B handeln omsätter snart dubbelt så mycket som B2C och det krävs åtgärder för att hänga med samtidigt som investeringstakten ökar. Med vår breda tekniska erfarenhet av e-handel hjälper vi dig att ta fram en tydlig plan för att utveckla och säkerställa en effektiv försäljningskanal på nätet.

Vi utvecklar lösningar från grunden men arbetar också med välkända open source-plattformar som exempelvis WooCommerce. Bredden gör att vi kan bemöta alla de olika behov och kravställningar som våra kunder kommer till oss med.

Integrationer

Genom att även integrera e-handelsprocesserna i affärs- och logistiksystemet så kan webben bli en naturlig och effektiv väg för våra kunders försäljning. Visionmate är idag partners med ledande aktörer inom betal, logistik och ERP och kan ge dig en nyckelfärdig lösning med en kvick time to market.  

Referens

Tillsammans med vår Visma.net partner har vi skräddarsytt en kraftfull B2B webbshop åt AtrimusRX, ett ledande företag inom licensläkemedel. Läs gärna mer om projektet eller kontakta oss redan idag för en komplett e-handel.

 

Våra tjänster