Applikationsutveckling – Visionmate – En fullservice digital partner

Applikationsutveckling

Er innovativa helhetsleverantör inom applikationsutveckling

Visionmate är en helhetsleverantör inom mjukvaruutveckling med omfattande erfarenhet inom olika programmeringsområden. Vi specialiserar oss på webbapplikationer, systemintegrationer och stationära applikationer med användning av populära programmeringsspråk för att skapa mobilappar för Android och iOS.

Vi lägger stor vikt vid att förstå våra kunders behov och har noggrant finslipat våra interna processer inom kravställning, användarvänlighet, agil systemutveckling, tester, kontinuerliga release-cykler och felhantering.

Visionmate Adminpanel

Det perfekta verktyget för er som vill undvika nackdelarna men ha alla fördelarna av ett anpassat system.

Med vår egenutvecklade adminpanel får ni en komplett bas att utgå från när ni behöver skräddarsy eller lansera en webbapplikation. Ni får korta leveranstider och total kostnadskontroll, och det ställs inga särskilda tekniska krav på er som kund. Fråga gärna oss mer om adminpanelen när vi ses!

 

Referens

Till Norges största privatägda veterinärsjukhus, Fredrikstad Dyrehospital, har vi utvecklat en avancerad webbapplikation för dokumenthantering. Läs gärna mer om projektet här eller kontakta oss redan idag för att diskutera hur vi kan hjälpa er med era digitala utmaningar.

 

Våra tjänster