Om oss – Visionmate – En fullservice digital partner

Visionmate är er teknikpartner som förstår affärer. Vi har omfattande erfarenhet av IT-lösningar både i Sverige och internationellt och hjälper er att skapa kostnadseffektiva samt skalbara lösningar genom innovation.

Vi grundade företaget 2017 och har på kort tid haft förmånen att samarbeta med ett antal större föreningar, organisationer och noterade bolag. En balanserad sammansättning av kompetenser och förmågan att vara en attraktiv arbetsgivare är några av faktorerna bakom vår snabba framgång

Vi utvecklar och säljer egna produkter, erbjuder kontinuerlig konsultation och samarbetar både direkt med slutkunder och i partnerskap. Framför allt är vi ett företag som förstår vikten av att det vi utvecklar ska vara lönsamt för alla parter.

 

 

Stockholm
Visionmate team

Vi vill erbjuda de bästa lösningarna inom IT-försörjning och mjukvaruutveckling, och därför tror vi på nära relationer mellan vår personal, kunder och partners.

I vår agila arbetsmetod har vi självorganiserande team där vi tillsammans fattar besluten på vägen mot det gemensamma målet; avståndet mellan insatsen och feedback bör alltid vara kort.

Vi är verksamma både nationellt och internationellt, vilket våra kunder märker genom en bredare och mer flexibel kompetensförsörjning. Utvecklingen sker främst från våra kontor i Stockholm, Linköping och Krakow, där vi ställer höga krav på alla anställda gällande kvalifikationer och inställning.

Här är vi

Sebastian Świątek
Lead Developer
Daniel Bjuhr
CTO
Emil Söderholtz
Digital Strateg
Daniel Karlsson
CEO
Ed Leshchenko
UI / UX Designer
Dan Sadiku
Devops Intern
Alexandr Khantil
Web Developer
Maciek Wanicki
Web Developer
Jan Pěnčík
Web Developer
Är du nästa talang?

Arbeta med oss

Vi söker alltid efter talangfulla webbutvecklare. Har du goda kunskaper kring HTML & CSS, JavaScript, ReactJS, WordPress eller ett annat känt CMS? Eller är du kanske en erfaren Java-programmerare? Tveka inte att komma i kontakt med oss

Kontakt