Om oss – Visionmate – En fullservice digital partner

Visionmate är en affärsförstående Tech Partner med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Vi har bred erfarenhet inom IT, internationell bemanning, försäljning och innovation.

Vi grundade företaget 2017 och har på kort tid fått förmånen att jobba med ett antal större föreningar, organisationer och noterade bolag. En balanserad sammansättning av kompetenser och förmågan att vara en attraktiv arbetsgivare är en del av faktorerna för vår snabba framgång.

Vi utvecklar och säljer egna produkter, erbjuder löpande konsultation och har även aktiva investeringar kopplat till tech där vi bidrar med sweat equity. Vår målsättning är att fortsätta den expansiva tillväxten och bli det självklara alternativet för alla som vill ha IT. Men framför allt är vi ett bolag som förstår vikten av att det vi utvecklar ska vara lönsamt för alla våra kunder.

Stockholm
Visionmate team

Vi vill erbjuda de bästa lösningarna inom IT-försörjning och mjukvaruutveckling och därför tror vi på nära relationer mellan vår personal, kunder och partners.

I vår agila arbetsmetod har vi självorganiserande team där vi tillsammans fattar besluten på vägen mot det gemensamma målet, avståndet mellan insatsen och feedback ska alltid vara kort.

Vi är verksamma både nationellt och internationellt vilket våra kunder märker genom en bredare och flexiblare kompetensförsörjning. Utvecklingen sker från våra kontor i Stockholm och Krakow där vi ställer höga krav på våra anställda kring språk, kvalifikationer och inställning.

 

Här är vi

Andreas Bagge
CEO
Daniel Bjuhr
CTO
Michał Konieczny
WordPress Developer
Agnieszka Nadolnik
Front-end Developer
Wojciech Białonoga
Web Developer
Daniel Karlsson
COO
Noel Sheehy
Senior Business Developer
Ed Leshchenko
UI / UX Designer
Alexandr Khantil
Java Web Developer
Maciek Wanicki
Java Web Developer
Sebastian Świątek
Lead Developer
Jan Pěnčík
Web Developer
Är du nästa talang?

Arbeta med oss

Vi söker alltid efter talangfulla webbutvecklare. Har du goda kunskaper kring HTML & CSS, JavaScript, ReactJS, WordPress eller ett annat känt CMS? Eller är du kanske en erfaren Java-programmerare? Tveka inte att komma i kontakt med oss

Kontakt