Om oss – Visionmate – En fullservice digital partner

Visionmate är ett affärsförstående IT-utvecklingsbolag med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Tillsammans har vi lång erfarenhet inom IT, internationell bemanning, försäljning och innovation.

Vi grundade företaget 2017 och har på kort tid fått förmånen att jobba med ett antal större föreningar, organisationer och noterade bolag. En balanserad sammansättning av kompetenser och förmågan att vara en attraktiv arbetsgivare är nycklarna för vår snabba framgång.

Vi utvecklar och säljer egna produkter, erbjuder löpande konsultation och har även aktiva investeringar kopplat till tech där vi bidrar med sweat equity. Vår målsättning är att fortsätta den expansiva tillväxten och bli det självklara alternativet för alla som vill ha IT.

Stockholm
Stockholm

För att kunna erbjuda de bästa lösningarna inom IT-försörjning och mjukvaruutveckling så tror vi på nära relationer mellan vår personal, våra kunder och samarbetspartners.

I vår agila arbetsmetod har vi självorganiserande team där vi tillsammans fattar besluten på vägen mot det gemensamma målet, avståndet mellan insatsen och feed back ska alltid vara kort.

Som webbutvecklare jobbar vi både nationellt och internationellt vilket vi hoppas märks i en bredare och flexiblare kompetensförsörjning. Utvecklingen sker från våra kontor i Stockholm och Mellaneuropa där vi ställer höga krav på våra anställda kring språk, kvalifikationer och inställning.

 

Här är vi

Andreas Bagge
CEO
Daniel Bjuhr
CTO
Agnieszka Nadolnik
Front-End Developer
Daniel Karlsson
COO
Ed Leshchenko
UI / UX Designer
Alexandr Khantil
Java Web Developer
Sławomir Drąg
Web Developer
Wayne Smith
Sales
Radosław Roszkowski
WordPress Developer
Chris Trynkiewicz
Project Manager
Maciek Wanicki
Java Web Developer
Sebastian Świątek
Java Web Developer
Är du nästa talang?

Arbeta med oss

Vi söker alltid efter talangfulla webbutvecklare. Har du goda kunskaper kring HTML & CSS, JavaScript, ReactJS, WordPress eller ett annat känt CMS? Eller är du kanske en erfaren Java-programmerare? Tveka inte att komma i kontakt med oss

Kontakt