Om oss – Visionmate – En fullservice digital partner

Visionmate är en affärsförstående Tech Partner med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Vi har bred erfarenhet av IT-lösningar i Sverige och internationellt och bistår er att skapa en kostnadseffektiv och skalbar grund med hjälp av innovation.

Vi grundade företaget 2017 och har på kort tid fått förmånen att jobba med ett antal större föreningar, organisationer och noterade bolag. En balanserad sammansättning av kompetenser och förmågan att vara en attraktiv arbetsgivare är en del av faktorerna för vår snabba framgång.

Vi utvecklar och säljer egna produkter, erbjuder löpande konsultation och har även aktiva investeringar kopplat till tech där vi bidrar med sweat equity. Vår målsättning är att fortsätta den expansiva tillväxten och bli det självklara alternativet för alla som vill ha IT. Men framför allt är vi ett bolag som förstår vikten av att det vi utvecklar ska vara lönsamt för alla våra kunder.

Stockholm
Visionmate team

Vi vill erbjuda de bästa lösningarna inom IT-försörjning och mjukvaruutveckling och därför tror vi på nära relationer mellan vår personal, kunder och partners.

I vår agila arbetsmetod har vi självorganiserande team där vi tillsammans fattar besluten på vägen mot det gemensamma målet, avståndet mellan insatsen och feedback ska alltid vara kort.

Vi är verksamma både nationellt och internationellt vilket våra kunder märker genom en bredare och flexiblare kompetensförsörjning. Utvecklingen sker från våra egna kontor i Stockholm och Krakow där vi ställer höga krav på alla anställda kring språk, kvalifikationer och inställning.

 

Här är vi

Sebastian Świątek
Lead Developer
Alexander Erlandsson
Affärsutvecklare
Daniel Bjuhr
CTO
Agnieszka Nadolnik
Front End Developer
Emil Söderholtz
Digital Strateg
Daniel Karlsson
COO
Ed Leshchenko
UI / UX Designer
Andreas Bagge
Co Founder
Alexandr Khantil
Java Web Developer
Maciek Wanicki
Java Web Developer
Jan Pěnčík
Web Developer
Wojciech Białonoga
Web Developer
Pavle Ilic
Java Web Developer
Är du nästa talang?

Arbeta med oss

Vi söker alltid efter talangfulla webbutvecklare. Har du goda kunskaper kring HTML & CSS, JavaScript, ReactJS, WordPress eller ett annat känt CMS? Eller är du kanske en erfaren Java-programmerare? Tveka inte att komma i kontakt med oss

Kontakt