EARLY BIRD – Visionmate – En fullservice digital partner

EARLY BIRD

En Data Lake för att smidigt hantera informationsflöden av finansiell data och ta bättre beslut

Early Bird också känt som MTD  bildades 1992 och är ett distributionsnätverk som täcker hela Sverige. De delar ut morgontidningar, tidskrifter, paket, veckotidningar, magasin, spelkuponger och mycket mera. MTD-Gruppen har en årsomsättning på drygt 3 miljarder kronor.

CASE

Early Bird säljer och utvecklar rikstäckande och effektiva distributionstjänster baserat på 40-talet terminaler och cirka 8 000 distributörer. Företaget ställer höga krav på sina flöden och behövde nu en lösning för att hantera informationen av finansiella data mellan systemet Visma.net och systemet Mercur.

LÖSNING

Vi utvecklade en Data Lake med hjälp av Serverless Microservices. Lösningen gör att Early Bird smidigt kan hantera uppgifter så som rapportering, visualisering, avancerad analys och maskininlärning. Den tekniska bryggan har nu blivit en viktig del för rapportering och beslutsfattande i verksamheten.

Projektet genomfördes i samarbete med ERP-konsulten Intrapoint.

TECH

Serverless Microservices
AWS Lambda
Java

Alla referenser

Låt oss arbeta ihop

Vi på Visionmate är här för att hjälpa ditt företag att nå nya höjder. Vår expertis inom webbutveckling och AI garanterar att du får den bästa lösningen anpassad för dina behov. Kontakta oss idag för att se hur vi kan samarbeta och göra skillnad!

Kontakta oss