Marketmate – Sveriges största jämförelsesida av börshandlade produkter – Visionmate – En fullservice digital partner
dagens etp - Marketmate

Marketmate – Sveriges största jämförelsesida av börshandlade produkter

Visionmate utvecklade en plattform för ETP-handel

På rekordtid utvecklade vi en fristående plattform för ETP-handel med direktkoppling mot börsen, vilket möjliggör marknadsinformation i realtid. På Visionmate kan vi med stolthet säga att få teknikbolag inom Fintech klarar av den tidspress som detta tidsschema inneburit.

Nytänkande Fintech

Idén bakom tjänsten kom från en grupp investerare med omfattande branscherfarenhet. Deras motivation kom av trötthet på komplicerade webbplatser och bankernas egna produkter. Deras vision var att erbjuda något nytt och användarvänligt – en plattform som var både nytänkande och enkel att använda.

Med det som utgångspunkt föddes Marketmate – en fristående plattform för ETP-handel.

Nu har konsumenter och aktiva börshandlare möjlighet att smidigt hitta och jämföra de bästa produkterna som passar deras individuella handelsbehov! Lång olja med 3x i hävstång, eller kort OMX med 7x i hävstång? På Marketmate hittas precis allt! Det finns även en hel del inspiration i det redaktionella innehållet. Marknadsinformation som kommer i realtid bidrar till ökad öppenhet och transparens.

warrantlista - Marketmate

På Visionmate ser vi med spänning fram emot de kommande funktionerna som kommer att utvecklas på Marketmate-plattformen!

Alla artiklar