Amazon kommer till Sverige – Visionmate – En fullservice digital partner

Amazon kommer till Sverige

Att Amazon kommer till Sverige har nog ingen missat, en jätte som slukad nästan hälften av all e-handel i USA och över en tredjedel i Tyskland. En del skeptiker säger att Amazon tagit andelar till stor del för att dom var tidiga utan riktiga utmanare. Andra skeptiker säger att svenska handlare skyddar sina varumärken och inte kommer vilja ingå i vad dom kallar en ”julgran” av produkter. Kanske blir Amazon inte så framgångsrika i Sverige direkt men på lång sikt blir Amazon definitivt en viktig marknadsplats vare sig bolagen vill eller inte. Men vad behövs då för att lyckas på Amazon? Det kommer behövas kunskap om hur Amazon fungerar och alla rätta tekniska lösningar. På Visionmate har vi noggrant studerat deras API:er och vi kommer börja leverera skarpa tekniska lösningar redan under 2020.

Vi alltid strävar alltid efter ett fullservice erbjudande, antingen i huset eller via partners vi litar på. För att ge våra kunder allra bästa möjligheten att lyckas på Amazon Sverige så har vi nu startat ett samarbete med AMZ. Medan vi står för tekniken kan AMZ ge experthjälp på säljbitarna så som Account Management, Product Ranking, Product Listing, Content Writing, PPC, SEO och Online Sales Analysis.

Wayne Smith från AMZ och vår VD Andreas berättar mer i klippet nedan.

 

 

Vi ses på Amazon! /

Daniel Karlsson, COO

Alla artiklar