Våra tjänster – Visionmate – En fullservice digital partner

Webbutveckling

Som er digitala partner finns vi med som utvecklingsresurs tillsammans mot slutkund eller som exempelvis tredjepartsutvecklare när ni själva projektleder. Självfallet utvecklar vi även åt dig som slutkund.

Så prata gärna med oss om enkla eller avancerade webbapplikationer. Vi har som exempel effektiviserat kontanthantering mellan nordiska länder på ett säkert sätt, byggt en partnerportal för ett av Sveriges största företag och API-anslutningar till välkända ERP- och försäljningssystem. Vi har också byggt verktyg för att automatisera designprocessen för hydrauliska olje-pipelines och gjort avancerade webshoppar med höga krav på orderprocess och logistik. Vi utvecklar främst i Java, PHP, C# och JavaScript-ramverken ReactJS och AngularJS.

Referens:
Läs gärna mer om hur vi hjälper Loomis eStore med avancerad webbutveckling.

Digitala lösningar

Vi analyserar behoven, utgår från affärsnytta och vågar utmana.

Några av de viktigaste orsakerna till att organisationen vill digitalisera är utvecklingen av nya affärer och tjänster, men även att anpassa befintliga affärer och ett sätt att effektivisera sin kommunikation. Ni kanske diskuterar helt nya digitala lösningar eller sammankoppling av befintliga affärssystem och plattformar som redan finns. Oavsett så behöver uppdragsgivaren inte bestämma exakta funktioner på egen hand. Specificera istället kraven utifrån vad som ska lösas och syftet med funktionen så kommer vi med förslag.

Referens:
Läs gärna mer om den skräddarsydda lösningen vi utvecklat till Husse.se. Husse är Europaledande inom hemleverans av hund-, katt- och hästprodukter.

E-handel

Med vår breda erfarenhet av e-handel hjälper vi dig att ta fram en tydlig plan för att utveckla och säkerställa en effektiv försäljningskanal. Genom att även helt integrera e-handelsprocesserna i affärssystemet så blir webben en naturlig och effektiv kanal för försäljning.

Vi ser också att B2B handeln snart omsätter dubbelt så mycket som B2C och det krävs åtgärder för att hänga med samtidigt som investeringstakten ökar. Därför utvecklar vi egna lösningar från grunden men arbetar också med olika plattformar och tillägg som WooCommerce, PrestaShop och Magento. Det gör att vi kan bemöta alla de olika behov och kravställningar som våra kunder kommer till oss med.

Referens:
Tillsammans med vår Visma.net partner har vi skräddarsytt en kraftfull B2B webbshop åt AtrimusRX, ett ledande företag inom licensläkemedel.

Applikationsutveckling

Vi lägger stor vikt på att lyssna in våra kunders behov och har noga finslipat våra interna processer inom: kravställning, användarvänlighet, agil systemutveckling, tester, kontinuerliga release-cykler och felhantering.

Som en helhetsleverantör inom mjukvaruutveckling så har vi tillsammans lång erfarenhet inom all typ av programmering. Vi kan webbapplikationer, systemintegrationer, stationära applikationer samt native appar i React Native för Android och iOS.

Referens:
Till Norges största privatägda veterinärsjukhus Fredrikstad Dyrehospital har vi byggt en avancerad webbapplikation för dokumenthantering, applikationen förbereds just nu för att distribueras runt om i Skandinavien.

Värdeskapande genom digitala verktyg är något vi brinner för

Hör av er idag så pratar vi vidare om hur ni kan växa med oss! Kontakt