Våra tjänster – Visionmate – En fullservice digital partner

E-handel

Vi utvecklar egna lösningar men arbetar också med olika open source plattformar som WooCommerce. Det gör att vi oftast kan bemöta alla de olika behov och kravställningar som våra kunder kan tänkas komma med. Genom att även integrera e-handelsprocesserna i affärs- och logistiksystemet så blir webben bli en naturlig och effektiv väg för er försäljning.

Referens:
Tillsammans med vår Visma.net partner har vi skräddarsytt en kraftfull B2B webbshop åt AtrimusRX, ett ledande företag inom licensläkemedel. Läs mer eller kontakta oss direkt.

Digitala lösningar

Ni kanske diskuterar nya digitala lösningar eller kopplingar av affärssystem och plattformar som redan finns. Oavsett så behöver du som uppdragsgivare inte behöva bestämma alla funktioner själv. Specificera kraven och syftet med funktionen så kommer vi med förslag.

Referens:
Läs mer om vår skräddarsydda lösning till Husse.se, Europaledande inom hemleverans av hund-, katt- och hästprodukter, eller kontakta oss idag.

 

Webbutveckling

Prata gärna med oss om enkla eller avancerade webbapplikationer. Som er digitala partner finns vi med som utvecklingsresurs i hela eller delar av ert projekt. Vi utvecklar främst i Java, PHP, C# och JavaScript-ramverken ReactJS och AngularJS.

Referens:
Läs mer om hur vi hjälper Loomis eStore, världsledande inom cash management, med avancerad webbutveckling eller kontakta oss redan idag.

Applikationsutveckling

Som en helhetsleverantör inom mjukvaruutveckling så har vi tillsammans lång erfarenhet inom all typ av programmering. Vi kan webbapplikationer, systemintegrationer, stationära applikationer samt native appar i React Native för Android och iOS.

Referens:
Till Norges största privatägda veterinärsjukhus Fredrikstad Dyrehospital har vi byggt en avancerad webbapplikation för dokumenthantering, applikationen ska även distribueras i hela Skandinavien. Läs mer eller kontakta oss direkt.

 

Värdeskapande genom digitala verktyg är något vi brinner för

Hör av er idag så pratar vi vidare om hur ni kan växa med oss! Kontakt