Våra tjänster – Visionmate – En fullservice digital partner

E-handel

Vi utvecklar skräddarsydda lösningar men arbetar också med olika open source plattformar så som WooCommerce. Genom att även integrera e-handelsprocesserna i affärs- och logistiksystemet så kan webben bli en naturlig och effektiv väg för våra kunders försäljning.

Referens:
Tillsammans med vår Visma.net partner har vi skräddarsytt en kraftfull B2B webbshop åt AtrimusRX, ett ledande företag inom licensläkemedel. Läs mer eller kontakta oss idag.

Digitala lösningar

Ni kanske diskuterar nya digitala lösningar eller kopplingar av affärssystem och plattformar som redan finns? Oavsett så ska du som uppdragsgivare inte behöva bestämma alla funktioner själv. Specificera kraven och syftet med funktionen så kommer vi med ett förslag.

Referens:
Läs mer om vår skräddarsydda integrationslösning till Husse.se, Europaledande inom hemleverans av hund-, katt- och hästprodukter eller kontakta oss idag.

 

Webbutveckling

Prata gärna med oss om enkla eller avancerade webbapplikationer. Som erfaren webbyrå och er digitala partner finns vi med som utvecklingsresurs i hela eller delar av ert projekt. Vi utvecklar främst i Grails (Java), PHP, C# och JavaScript-ramverket React.

Referens:
Läs mer om hur vi hjälper Loomis eStore, världsledande inom cash management, med avancerad webbutveckling eller kontakta oss redan idag.

Applikationsutveckling

Visionmate är en helhetsleverantör inom mjukvaruutveckling och har lång samlad erfarenhet inom all typ av programmering. Vi kan webbapplikationer, systemintegrationer, stationära applikationer samt native appar i React Native för Android och iOS.

Referens:
Till Norges största privatägda veterinärsjukhus Fredrikstad Dyrehospital har vi byggt en avancerad webbapplikation för dokumenthantering. Läs mer eller kontakta oss direkt.

 

Värdeskapande genom digitala verktyg är något vi brinner för

Hör av er idag så pratar vi vidare om hur ni kan växa med oss! Kontakt