FREDRIKSTAD DYREHOSPITAL – Visionmate – En fullservice digital partner

FREDRIKSTAD DYREHOSPITAL

Webbaserat system som löser tidskrävande processer kring dokumenthantering för veterinärer

Fredrikstad Dyrehospital är Norges största privatägda djursjukhus och syns bl.a. på TV3 med den populära dokumentärserien VETERINÆRERNE. Förutom att ha en nominerad (Gulllruten) tv-serie så ligger företaget i teknisk framkant och räknas som ett av landets mest avancerade djursjukhus.

CASE

När Fredrikstad Dyrehospital kontaktade oss hade de ett specifikt behov och en idé om att effektivisera den tungrodda och regelstyrda dokumenthanteringen inom sin bransch. Djursjukhuset hade uppmärksammat stora brister när det gällde smidiga och webbaserade system som löser olika processer kring dokumenthantering för veterinärer. Efter en tid av dialog kom vi överens om att i nära samarbete utveckla webbapplikationen VetDesk.

SYSTEMET

Med webbapplikationen VetDesk laddas dokument enkelt upp i molnet, kategoriseras efter ämne och lagras automatiskt i en wiki-liknande miljö. Originaldokumentet förblir en fristående fil som kan öppnas separat, men hela dokumentet blir också skrivet i HTML. Den omedelbara fördelen är att en sökning i hela databasen, inklusive texten i själva dokumentet, går blixtsnabbt och resultatet visas på bråkdelen av en sekund.

VetDesk finns tillgänglig på flera språk och kan användas antingen separat eller som en integrerad del av ett journalprogram. Applikationen varnar när det är dags för revideringar, vilket garanterar att databasen alltid har uppdaterade dokument enligt gällande regelverk.

 

 

TECH

  • Java
  • React
RESULTATET

VetDesk används idag som huvudsaklig dokumenthanterare och som den naturliga kunskapsbanken för Fredrikstad Dyrehospital. Systemet säljs även till andra djursjukhus och används regelbundet av fler veterinärer i Norge.

Alla referenser

Låt oss arbeta ihop

Vi på Visionmate är här för att hjälpa ditt företag att nå nya höjder. Vår expertis inom webbutveckling och AI garanterar att du får den bästa lösningen anpassad för dina behov. Kontakta oss idag för att se hur vi kan samarbeta och göra skillnad!

Kontakta oss