LOOMIS eSTORE – Visionmate – En fullservice digital partner

LOOMIS eSTORE

Ett specialanpassat system byggt som multipla webbshoppar automatiserar arbetsflödet i flera länder

Loomis eStore AB är en del av Loomiskoncernen och levererar säkerhetsförpackningar och förseglingssystem till företag och myndigheter. Bankerna, Posten, värdetransportbolagen och tusentals butiker använder sig av tjänsterna idag. Företaget erbjuder allt inom området “säker förpackning och försegling”. Loomis eStore är också specialister på säkerhetsetiketter och säkerhetstejp. De har nyligen utökat sitt sortiment med butiksemballage samt ett unikt sortiment av produkter för säker transport av medicinska prover.

LÖSNING

Tillsammans med Loomis eStore har Visionmate designat och utvecklat systemet som hanterar alla dessa affärer. Systemet är byggt som multipla webbshoppar för flera länder och har ett skräddarsydd webbaserat admin för hantering av ordrar, kontrakt, fakturor, etiketter, plocklistor och allt som behövs för att automatisera arbetsflödet. Systemet är integrerat med de båda affärssystemen Visma.net och Briox. Systemet har ett levande GUI med responsiv design. Allt är byggt från grunden. Vi på Visionmate arbetar vidare med utvecklingen i Europa och design av systemet med fokus på GUI för både shop och admin.

 

 

TECH

  • Java
  • Angular
  • React

OMDÖME

”Visionmate har varit med och utvecklat våra e-handelslösningar mot flertalet länder, samt utvecklat system för produktion av insättningsblanketter för dagskassor. Visionmate har jobbat i nära samarbete med oss under längre tid och har varit delaktiga i våra affärskritiska beslut kopplat till IT. Vi är mycket nöjda med samarbetet och är tacksamma över den snabba respons som Visionmate alltid gett oss när vi behövt deras hjälp.” 

Marcus Ohlin VD, Loomis eStore

 

 

Alla referenser

Låt oss arbeta ihop

Vi på Visionmate är här för att hjälpa ditt företag att nå nya höjder. Vår expertis inom webbutveckling och AI garanterar att du får den bästa lösningen anpassad för dina behov. Kontakta oss idag för att se hur vi kan samarbeta och göra skillnad!

Kontakta oss