Åsö i Åtvidaberg – Visionmate – En fullservice digital partner

Åsö i Åtvidaberg

En affärslösning i molnet med anpassade integrationer som underlättar tillgängligheten i organisationen

Åsö i Åtvidaberg AB är en chokladgrossist som säljer och lagerför exklusiva produkter för tillverkning av bakverk, praliner, desserter, dekorationer, förpackningsmaterial, te och redskap. Kunderna är i första hand konditorier, bagare, restauranger och gourmetbutiker.

CASE

En affärslösning i molnet var ett krav och ett strategiskt val för Åsö. System som kräver servrar och installationer började kännas gammaldags och eftersom organisationen är utspridd på flera orter i Sverige var tillgängligheten en viktig faktor. När affärssystemet nu behövde kopplas samman med webbshop, transportsystem och ett system för hantering av ingredienser så blev det också viktigt med en lösning som hanterar anpassade integrationer. Visionmate har här utvecklat en smidig och väl fungerande integration som individuellt anpassats efter kundens behov.

Projektet genomfördes i samarbete med ERP-konsulten Polgate.

TECH

  • Grails (Java)

OMDÖME

”Ett viktigt steg för att effektivisera våra flöden har varit att integrera vårt transportsystem med vårt affärssystem. Visionmate har hjälp oss att bygga en smidig och väl fungerande integration anpassad efter våra önskemål, något som gör att vi sparar både tid och pengar. Visionmate har alltid funnits tillgängliga, varit lyhörda och gett snabb återkoppling – vi är mycket nöjda med samarbetet!”

Olivia Dehlbom Ekonomi & Inköp, ÅSÖ AB

Alla referenser