Om oss – Visionmate – En fullservice digital partner

Visionmate är ett entreprenörslett IT-företag med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Tillsammans har vi lång erfarenhet inom IT, internationell bemanning, försäljning och affärsutveckling.

Vi grundade företaget 2017 och har på kort tid fått förmånen att jobba med ett antal större föreningar, organisationer och noterade bolag. En balanserad sammansättning av kompetenser och förmågan att vara en attraktiv arbetsgivare tror vi är en nyckelfaktor för vår snabba framgång.

Vi utvecklar och säljer våra egna plugin-program, erbjuder löpande konsultation och har även aktiva investeringar kopplat till tech “Smart Cap”. Vår målsättning är att fortsätta den expansiva tillväxten och bli det självklara alternativet för resursförsörjning inom IT.

Stockholm
Stockholm

För att kunna erbjuda de bästa lösningarna inom IT-försörjning och mjukvaruutveckling så tror vi på nära relationer mellan personal, våra kunder och samarbetspartners.

I vår agila arbetsmetod har vi självorganiserade team där vi tillsammans fattar besluten på vägen mot det gemensamma målet, avståndet mellan insatsen och feed back ska alltid vara kort.

Som utvecklare jobbar vi både nationellt och internationellt vilket vi hoppas märks i en bredare och flexiblare kompetensförsörjning. Utvecklingen sker främst från våra kontor i Stockholm och Mellaneuropa där vi ställer höga krav på våra anställda konsulter både kring språk, kvalifikationer och inställning.

 

Här är vi

Andreas Bagge
CEO
Radek Kaczorowski
Technical Director / Senior Developer
Daniel Bjuhr
CTO / Senior Developer
Carlos Alberto Nuñez Perez
Senior Web Application Developer
Wayne Smith
Key account manager
Alexandr Khantil
Java and Web Developer
Daniel Karlsson
COO
Ed Leshchenko
UI / UX Designer
Monika Topór-Mądry
Software Tester
Är du nästa talang?

Arbeta med oss

Just nu söker vi Seniora Webbutvecklare Front-end och Back-end. Har du goda kunskaper kring HTML&CSS, JavaScript, ReactJS, WordPress eller ett annat känt CMS? Eller är du en erfaren Java-programmerare? Tveka inte att komma i kontakt med oss.

Kontakt