Digitala lösningar – Visionmate – En fullservice digital partner

Digitala lösningar

Ni kanske diskuterar helt nya digitala lösningar eller sammankoppling av befintliga affärssystem och plattformar som redan finns. Vi analyserar behoven, utgår från affärsnytta och vågar utmana.

Några av de viktigaste orsakerna till att organisationen vill digitalisera kan vara utvecklingen av nya affärer och tjänster, men även att anpassa befintliga affärer och hitta sätt att effektivisera sin kommunikation. Oavsett så behöver ni som uppdragsgivare inte bestämma exakta funktioner på egen hand. Specificera istället kraven utifrån vad som ska lösas och syftet med funktionen så kommer vi med förslag.

Visma.net partner

Vi utvecklar skräddarsydda integrationslösningar för Visma.net och/eller ditt specifika affärssystem.

Visma.net är ett komplett affärssystem i molnet som utvecklats för bolag som vill automatisera sina ekonomiska och administrativa processer. Som certifierad integrationspartner till Visma erbjuder vi färdiga lösningar och tjänster för att användas med Visma.net.

Referens

Läs gärna mer om vår skräddarsydda integrationslösning till Husse.se, Europaledande inom hemleverans av hund-, katt- och hästprodukter eller kontakta oss redan idag.

Våra tjänster