AtrimusRX – Visionmate – En fullservice digital partner

AtrimusRX

AtrimusRx AB grundades 2016, med målet att göra det enklare för apoteken och övriga sjukvårdspersonalen att anskaffa och beställa licensläkemedel. Företaget erbjuder tillgång till en modern och komplett databas av licensläkemedel där förskrivande läkare och veterinärer kan få information om tillgänglighet, land, MAH, bilder samt SPC.

Case

Idag är AtrimusRx en av Nordens mest etablerade leverantör av licensläkemedel och erbjuder säker och smidig beställning av licensläkemedel till flera apotekskedjor och landsting i Sverige, Norden och övriga delar av världen. Tillsammans med ERP-konsulten Polgate så har Visionmate utvecklat en total lösning som klarar de högt ställda krav som finns kring bolagets affärsprocesser. Lösningen innehåller en skräddarsydd B2B webbshop med integrationer till och från Visma.net.

Tech

  • WooCommerce
  • Grails (Java)

Omdöme

”Systemet är anpassat för leverans av läkemedel och ställer höga krav på sitt logistiska flöde. Vi tycker Visionmate har levererat med effektivitet och bidragit med ett mervärde i affärsprocessen.” 

Thomas Moström VD, Polgate AB

Alla referenser